Forvert til tispevalp

Fra kullet til Nena og Zingo født 14. april 2018, skal jeg beholde en tispe, et nytt tilskudd til oppdrettet mitt. Jeg trenger en forvert fordi jeg ikke vil ha flere hunder boende hjemme hos meg. Hun er leveringsklar 9. juni men jeg kan ha henne noe lenger om det trengs. 

Denne jenta har et vidunderlig lynne, nysgjerrig, kontaktsøkende, trygg og initiativrik

En forvert har hunden boende hos seg som det var sin egen, og må ta vare på den så den kan brukes i avl. Jeg står som juridisk eier. Forvert betaler ikke noe for valpen. Hvis den utvikler seg fint, skal jeg ha to valpekull hos meg. Etter dette overføres hunden til forverten. Forvert står for alle daglige kostnader mens jeg som oppdretter står for alle kostnader knyttet til avl. Forvert må kunne stille ut hunden, og trene aktivt med den. Jeg vil ha jevnlig kontakt med forvert og hund og bidrar med råd og hjelp til oppdragelse og trening. 

Jeg ønsker primært en forvert som bor innen en timers kjøring fra Halden, noe lengre avstand kan vurderes. Hvis du tror dette kan være noe for deg og vil ha mer informasjon, ta kontakt for en uforpliktende prat. E-post t.goksoyr@online.no

Jenta 6 

Jenta 4

Jenta 3

Jenta 1

 Jenta 2

Far

S UCH RLDN Jägares Amazing Tropical Zingo *Zingo*

thumb_IMG_0969_1024

thumb_IMG_0963_1024

Se utfyllende informasjon om Zingo her

 

Valpens mor

N UCH Moonhaven Three Wishes

thumb_IMG_1416_1024

thumb_IMG_0980_1024

 Se utfyllende informasjon om Nena her