Blogg

Stamtavlenavn og nye familier

2015-08-25 07:59

Valpene har nå fått stamtavlenavn og daglignavn, og er registrerte i Norsk Kennelklubb. Gutten heter Kooimaroon Splendid Romeo *Chilli*. Chilli skal bo i Oppegård, Akershus hos Hege og Øivind Botner. 

Jenta heter Kooimaroon Splendid Juliet *Lotta* og skal bo i Nittedal hos forvert Are Trætten og hans døtre Pernille og Josefine. Jeg er veldig glad for at jeg har funnet gode familier til dem, familier som kan gi akkurat Chilli og Lotta det de trenger for å bli trygge og glade hunder. Jeg håper begge valpene vil gi familiene mye glede. De vil sikkert også få noen kooikerutfordringer.

For dere som ikke vet det; Kooimaroon, kennelnavnet mitt, er sammensatt av kooi fra kooiker og maroon som er hundenes kastanjerøde farge på engelsk. Splendid kommer også fra Mille som har maroon i sitt stamtavlenavn; Moonhaven Splendid Maroon.

Chilli og Lotta blir 8 uker i morgen, onsdag 26 september, og da er de klare til å flytte videre.


2 kommentarer

Navn: Hege Botner
Tidspunkt: 2015-08-25 10:15
Å, sånn som vi gleder oss til å få Chilli hjem:-)
Fine stamtavlenavn har de begge to!
Chilli har fått en kjempefin start hos deg, Toril-jeg er sikker på at han har ett godt utgangspunkt i bagasjen når han kommer til oss.
Vi skal fortsette det gode arbeide videre

Nå må du nikose deg med de små før de reiser

Navn: Anne
Tidspunkt: 2015-08-25 12:07
Jeg har vært så heldig å få hilse på de små vakringene. De har en flott mamma og en matmor som har gitt dem en fin start på livet. Heldige dere som skal følge dem videre.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S