Blogg

Nena er i hus, 7 uker drektig

2018-04-02 18:47

I går kveld kom Nena, to uker før termin som er 16. april. Ingen lang bilkjøring de siste to ukene av drektigheten. Godt også at hun kommer før hun kjenner seg klar til valping, for vi trenger nok tiden til å finne rutiner. 

Nena bodde her tre uker før Kari dukket opp og ville være forvert, og hun har vært på besøk flere ganger. Tess og Mille tar ikke vel imot andre tisper og jeg har valgt ikke å jobbe med den saken. I går kveld fikk Nena høre at hun ikke var velkommen. De roet seg etterhvert, inntil de oppdaget at de var forvist fra soverommet fordi jeg har flyttet inn på valperommet sammen med Nena. Tess ble lei seg. Mille gråt hele natta. Den eneste som sov i natt var Nena, hun åpnet ikke engang øynene når jeg gikk ut av rommet. 

Nena var trøtt da hun kom i går kveld, etter å ha vært på familiebesøk. Kari bar sakene hennes inn på valperommet og vi satt oss i stuen. Det tok ikke lang tid før Nena vandret bortover gangen for å finne sengen sin, men ingen kom etter henne så hun kom tilbake - til meg. Som om det var en selvfølgelighet at det nå var meg hun skulle dele seng med. Og det var det jo 

Da Nena og jeg kom ut i stuen i morges, var mine to underlig nok helt stille, sto og så på hverandre gjennom kompostgrindene. Nena tok bittesmå skritt framover. Tess så ut som hun var klar til det meste. Plutselig var det 10 cm for mye, og da var freden brutt. Det endte med at jeg hang laken over kompostgrindene. Dermed kan ingen stirre på hverandre eller føle seg truet, og det ble helt stille. Det har nok også hjulpet at den stakkars hundeeieren har løpt fram og tilbake for at alle skulle få sitt, også naboens katt.

Nena, 7 uker drektig i dag. 

thumb_IMG_1420_10247 ukerthumb_IMG_1425_10247 uker


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S