Blogg

Med magen i bløt

2012-02-28 23:15 | 1 kommentarer

I dag har Tess og jeg deltatt i internkonkurranse i hundeklubben. Vi har ikke vært der på et par mnd. og Tess var yr av glede over være der igjen. Før vi skulle i ringen var hun så ivrig at hun overhode ikke forsto kommandoene mine. Plassen var en eneste stor vanndam. Likevel kom vi på tredjeplass av fem startende.

Alle deltar i fellesdekk. Deretter velger hver ekvipasje fire øvelser. Allle øvelsene gir maks 10 poeng. Vi fikk 39 poeng og er kjempefornøyde. Poengsummene varierte fra 33 til 41 av 50 mulige.

I fellesdekken begynte Tess å klage etter ett minutt. Da jeg ikke reddet henne, satte hun seg opp. Jeg skjønner henne godt; hvem vil vel ligge meg magen i bløt i to minutter. Heldigvis hadde det gått 1 1/2 minutt før hun satte seg opp, så vi fikk 5 poeng.

I stå under marsj løftet hun rumpa opp fra vanndammen mens vi ventet på videre kommando. Under ståen gikk hun et lite skritt forover. 8,5 poeng.

Avstandskontroll var neste øvelse. Her trengte hun dobbeltkommando under den første dekken. Hun hadde imidlertid rumpa på samme plassen under hele øvelsen; ingen forflytning framover. Dette har vi jobbet mye med, så jeg er veldig godt fornøyd med øvelsen. Dobbeltkommando trenger hun sjelden, så det ser jeg ikke som noe stort problem. Vi fikk 7 poeng.

I hopp over hinder hadde hun rumpa noen centimeter over bakken etter at jeg gikk fra henne, men hun hoppet pent og gjorde en perfekt innsitt. 9 poeng.

Innkalling var den siste av øvelsene våre i dag. Igjen hadde hun rumpa over bakken i sitt, men kom som en kule med flott innsitt. Her fikk vi 9,5 poeng.

På banen i dag var Tess superkonsentrert. Trekkene besto i stor grad av at Tess ikke ville ha rumpe og mage i iskaldt vann. Og fører gjorde ingen feil  . Vi fikk med oss hjem en søt kopp med klubbens logo, og et knallgult halsbånd. Moro  .