Blogg

Lille flinke Mille

2012-03-21 23:29 | 1 kommentarer

Nå må jeg skrive litt om lillejenta mi, Mille. I dag har vi vært på trening i gruppen som hun har for seg selv uten at Tess er med. Vi gikk gjennom klasse 1 programmet og Mille var så utrolig flink. Ja, jeg sier utrolig, for jeg ser at jeg har lett for å nedvurdere det hun faktisk kan. Det er så lett å sammenligne med Tess som med sine fem år har trent dobbelt så lenge som henne.

Det gikk selvfølgelig ikke perfekt i dag, og det var med godbiter. Men hun viste at hun kan, selv med mye forstyrrelser. Hun lå stille under fellesdekken selv om instruktørens lille datter lekte med en pinne et par meter unna henne. 

Nå skal innsatsen legges på å trapppe ned godbitene. Det blir ikke helt lett, men jeg har tro på at vi skal klare det. Har jeg klart å lære Tess å gjennomføre et helt lydighetsprogram uten godbiter, så må jeg da klare det med Mille også. Og hun klarte det jo under bronsemerkeprøven. Jeg glemmer visst det...

Instruktør Hege var raus med rosen i dag. Jeg blir visst aldri for gammel til å vokse litt på det. Det får meg også til å se Mille mer utenfra enn jeg ofte gjør; Mille er så mye mer enn den lille jenta mi  .