Gjestebok

Antall innlegg: 87

Navn: Hege Olsen
Tidspunkt: 2013-10-08 17:56
Så nydelige hunder Tess og Mille er!!

Jeg har er hundevant, selv om jeg ikke har egen hund. Glad i alle raser, og kjenner best de glade og viltre flatcoated retriver. Jeg har i mange år tenkt på å anskaffe hund, men har ventet... Kooiker hundene virker virkelig perfekt. Jeg har to gutter på 13 og 16 som også gleder seg til å få hund. Jeg ser at du planlegger kull til våren, og håper vi kunne få lov å kjøpe en valp hos dere, fortrinnsvis tispe. Med vennlig hilsen Hege S. Olsen i Sandefjord.

Navn: Marianne
Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.no/mariannesimenoglinux
Tidspunkt: 2013-07-09 07:51
Stakkars Tess som ikke har det helt bra, og stakkars deg og Mille som må se på at hun ikke har det bra. Håper dere ser litt bedring framover, sånne ryggreier er ikke morsomt...

God bedring, og god sommer

Hilsen Marianne og Linux

Navn: Toril
Tidspunkt: 2013-05-08 23:55
Hei du som la beskjed på mobilen min for et par dager siden. Jeg finner den dessverre ikke igjen. Kan du sende meg en melding?

Navn: Toril
Tidspunkt: 2013-03-04 22:11
Hei Ingrid, det kommer ingen kull her før våren 2014. Jeg har en rubrikk på startsiden hvor jeg oppdaterer. Ta gjerne kontakt hvis du vil ha en liten kooikerprat

Navn: ingrid
Tidspunkt: 2013-03-01 11:13
Hei! Jeg lurer på om du planlegger noen kooiker kull til vår/sommer i 2013?

Navn: Tassen
Hjemmeside: http://kaldal.net
Tidspunkt: 2012-12-25 12:59
Hei, jeg heter Tassen og har æren av å være den aller første valpen som ble hentet fra Kennel Kooimaroon 16. desember 2012. Nå har jeg vært ei uke hos min nye familie i Klæbu i Sør-Trøndelag. Der har jeg det bra. Det er fem personer i huset nå i jula, som alle koser med meg og finner på ting med meg. Jørgen, som satt i baksetet og passet på meg den lange bilturen nordover til Trøndelag, har lært meg å sitte, og prøver å vise meg hva ‘nei’ betyr (jeg vet jo godt hva det betyr, men later av og til som jeg ikke hører det…). Og han trener meg på å komme når han sier navnet mitt. Når jeg får til ting bra, koser han med meg og gir meg en godbit. Snart skal han og jeg gå på valpekurs, hvor vi skal lære mer om hvordan jeg kan bli en veloppdragen hund (jeg vet ikke hva det betyr, men når de sier det, høres det viktig ut at jeg blir det).
Jeg tenker ikke så mye på hvor jeg var før. Det er fordi jeg er så travelt opptatt av ting som skjer her i huset akkurat nå. Men selv om jeg ikke tenker mye på hvor jeg kom fra, hører jeg ofte min nye familie snakke om Toril i Halden, om hvor godt hun må ha tatt seg av meg den første tida. Det sier de når jeg er flink til å møte nye mennesker, at dette har Toril jobbet bra med. Det sier de også når jeg lar dem håndtere potene mine uten at jeg trekker dem til meg. Og så sier de at de er glade for at de fikk kjøpe meg fra Toril Goksøyr (jeg forstår ikke helt kjøpe betyr heller). Og da sier de at hun viser valpene mye omsorg, at hun kan mye om hunder, og at det er bra at hun er opptatt av at valpene får det bra der de kommer. Da sier de også at hun er en seriøs oppdretter (uten at jeg vet hva det betyr heller, men det høres bra ut).
I huset hvor jeg bor nå, skjer det veldig mye for tida. En dag tok far i huset inn et ekte grantre og satte det i stua. Da sa de at de var spente på hvordan jeg ville reagere på det. Men jeg lot som jeg ikke så det i det hele tatt. Det sa de var veldig rart. Jeg forstår ikke hva de mente med det. For hvorfor skulle ikke jeg, som jo skal bli en ekte skogens mann, la et grantre få stå i fred? Men så tenkte jeg at noe må jeg vel finne på likevel . Så jeg fant en liten barkvist på golvet. Og med den laget jeg et show for hele familien. Jeg la meg på golvet som om jeg skulle jakte på kvisten. Så hoppet jeg fram og tilbake, og bjeffet, og så slo jeg til kvisten med framlabben så den for bortover golvet. Så fanget jeg den. Dette gjorde jeg mange ganger, helt til jeg bare bet tak i den og bar den med meg ut i gangen. Da lo de godt alle sammen. Og de filmet meg til og med.
Selv om jeg ikke tenker på deg hver dag, fordi jeg har så mye å ta meg av der jeg er, så skal jeg huske deg, til vi kanskje treffes en gang, for eksempel på utstilling. Da håper jeg også at du kjenner meg igjen. Jeg skal bjeffe på deg så du ser meg, og så kan vi slå av en prat om min barndomstid hos deg, og om mine fire rampete søstre, og hvor det er blitt av dem. Da treffer jeg kanskje også min mor Mille. Jeg håper ikke hun savner meg for mye. Da må du si til henne at jeg har det godt der jeg er. Nå må jeg ut og pisse, sier far i huset. Så da må jeg runde av for denne gang. Jeg ønsker deg og Tess og Mille ei riktig god jul, hilsen Tassen.

Navn: Kira
Tidspunkt: 2012-12-23 21:33
Kjære Toril
Det var forferdelig vanskelig og forlate de skjønne firbeinte, men jeg er glad nå for at jeg fikk hilse på dem. Kanskje litt stille og rolig hos deg nå. Hils til Mille og Tess og lykke til videre med bloggen. Stor klem Kira, 10 år.

Navn: Kari
Tidspunkt: 2012-11-08 18:03
Så herlige de er.

Navn: Bjørg Foss
Tidspunkt: 2012-10-30 18:35
Heisan!

Jeg ser at det går bra nå, og at alle suger og legger på seg - da er de bekymrignene over. Lykke til videre med de små livene; her venter vi i spenning på whippetvalper. JEg har en følelse av at de kommer litt før tiden - temperaturen hopper litt opp og ned allerede selv om det er en uke igjen.

Lev vel, hilsen to-og firbente på Svineshalvøya i Lyseren

Navn: Inger Pauline
Tidspunkt: 2012-10-28 09:26
Kjære Torill, så spennende å lese om de skjønne firbeinte som lever med deg - og din nydelige omsorg for dem. Stå på, stor klem

Jeg blir glad hvis du legger igjen en hilsen når du er innom.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S